Политика за поверителност

JEWELRYPALACE.SHOP се стреми да гарантира защита на личните Ви данни, когато ползвате нашите услуги. За тази цел имаме политика, в която е указан начина за обработка и защита на личните Ви данни.
Тази Политика за поверителност се отнася само за клиенти на JEWELRYPALACE.SHOP
Кой носи отговорност за личните Ви данни?
ВИБОП ЕООД  носи отговорност за личните Ви данни по смисъла на българския Закон за защита на личните данни, с който се прилага Директивата 95/46/ЕО на ЕС за Защита на личните данните GDPR (General Data Protection Regulation).
Какви видове лични данни събираме?
Ние ще събираме ОБЩИ И „прости“лични данни, които са необходими за обработка и изпращане на поръчката, например  информация за контакт и доставка на стоката.
Как използваме личните Ви данни?
Възможно е да използваме личните Ви данни за следните цели:
  • да създадем и управляваме Вашия личен акаунт в jewelrypalace.shop
  • да обработим Вашите поръчки чрез нашите онлайн услуги
  • да Ви изпратим текстови съобщения с уведомления за статуса на доставката
  • да се свържем с Вас в случай, че възникнат проблеми с доставката на Вашите артикули
  • да отговорим на Ваши запитвания и да Ви информираме за нови или променени услуги
  • да предотвратим случаи на злоупотреба или неправилно използване на нашите услуги
Ще съхраняваме Вашите данни толкова дълго, колкото е необходимо, за да изпълним целите по-горе, или толкова дълго, колкото се изисква от закона. След това личните Ви данни ще бъдат изтрити.
Какви са правата Ви?
Ако данните Ви са неточни, непълни или несъществени, можете да поискате да бъдат коригирани или премахнати. Не можем да премахнем данните Ви, когато законът изисква да се съхранява информацията, напр. счетоводни правила или когато има и други легитимни основания за съхраняване на данните, напр. неуредени дългове.
Кой има достъп до личните Ви данни?
Вашите данни могат да бъдат споделяни и използвани от jewelrypalace.shop. Никога не предаваме, продаваме или разменяме данните Ви за маркетингови цели с трети страни извън jewelrypalace.shop. Данните, които са препращат към трети страни, се използват за извършване на заявените от Вас горепосочени услуги, например транспортни фирми във връзка с доставката на стоки и счетоводни фирми за обработка на законови документи.
Как защитаваме личните Ви данни?
Предприели сме технически и организационни мерки, за да защитим Вашите данни от загуба, манипулация и неупълномощен достъп. Постоянно адаптираме нашите мерки за сигурност в съответствие с напредъка и развитието на технологиите. 
Бисквитки
Бисквитката е малък текстов файл, който се записва на Вашия компютър или мобилно устройство и се изтегля от него при следващи посещения. Jewelrypalace.shop използва  постоянни бисквитки, за да съхраним избора Ви на начална страница и Вашите данни, в случай че изберете „Запомни ме“ при влизане в системата. Постоянните бисквитки се съхраняват като файл на Вашия компютър или мобилно устройство за срок не по-дълъг от 12 месеца. Не използваме бисквитки за съхраняване на лична информация или за разкриване на информация на трети лица.
Може лесно да изтриете бисквитките от Вашия компютър или мобилно устройство, като използвате браузъра си. Моля, обърнете внимание, че ако решите да деактивирате бисквитките, няма да можете да се възползвате от всички функции.
Бисквитки на трети страни 
Използваме бисквитки на трети страни за събиране на статистически данни в сбита форма чрез инструменти за анализ като Google Analytics. Използваме и рекламните функции на Google Analytics. Прочетете повече за това и как можете да се отказвате от опциите тук: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/. Използваните бисквитки са както постоянни, така и временни (сесийни бисквитки). Постоянните бисквитки се съхраняват като файл на Вашия компютър или мобилно устройство за срок не по-дълъг от 24 месеца.
Линкове 
Сайтът 
Може лесно да изтриете бисквитките от Вашия компютър или мобилно устройство, като използвате браузъра си. Моля, обърнете внимание, че ако решите да деактивирате бисквитките, няма да можете да се възползвате от всички функции.
Бисквитки на трети страни 
Използваме бисквитки на трети страни за събиране на статистически данни в сбита форма чрез инструменти за анализ като Google Analytics. Използваме и рекламните функции на Google Analytics. Прочетете повече за това и как можете да се отказвате от опциите тук: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/. Използваните бисквитки са както постоянни, така и временни (сесийни бисквитки). Постоянните бисквитки се съхраняват като файл на Вашия компютър или мобилно устройство за срок не по-дълъг от 24 месеца.
Линкове 
Сайтът jewelrypalace.shop може да включва линкове към други уеб сайтове, които са извън нашия контрол. Не можем да носим отговорност за защитата на личните данни или за съдържанието на тези уеб сайтове, но предлагаме тези линкове, за да улесним нашите посетители да намерят повече информация по конкретни теми, като например търсене на удобен офис на Спиди или Еконт.
 
Администратор на личните данни
 
Администратор на личните данни:
ВИБОП ЕООД, ЕИК: 205519912
Бул. Никола Мушанов 41 София 1330, България
Телефон: 0879 948 963, е-майл: sales@jewelrypalace.shop
Надзорни органи:
(1) Комисия за защита на личните данни
Адрес: гр. София, ул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2, 
тел.: (02) 940 20 46
факс: (02) 940 36 40
Email: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg
Уеб сайт: www.cpdp.bg
(2) Комисия за защита на потребителите 
Адрес: 1000 гр. София, пл."Славейков" №4А, ет.3, 4 и 6, 
тел.: 02 / 980 25 24 
факс: 02 / 988 42 18 
гореща линия: 0700 111 22 
Уеб сайт: www.kzp.bg